Ishaa
Magreb
Asr
Dhuhr
Shuroq
Fadjr

Voor wie

Voor broeders van 14 jaar en ouder die streven naar een stevige beheersing van de Arabische taal. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, wij bieden verschillende niveaus om aan te sluiten bij jouw behoeften en vaardigheden.

De jaarlijkse inschrijvingskosten bedragen €160,- en omvatten al het benodigde studiemateriaal. Voor gedetailleerde informatie over lesdagen en -tijden, verwijzen we je naar de Lesprogramma pagina. De lesperiode loopt in principe van Oktober tot Juni. Tussentijds instromen is mogelijk in overleg.

Wacht niet langer en investeer in jouw taalontwikkeling. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de rijkdom van de Arabische taal.


Niveau 1

Voor dit niveau heb je geen voorkennis van de Arabische taal nodig. In dit niveau leer je de Arabische letters en leestekens uit je hoofd, en je leert de letters en leestekens goed uitspreken en schrijven. Wanneer je dit goed beheerst, begin je met je eerste korte woorden en woordenschat. Het einddoel is dat je zelfstandig de Quran kunt lezen.

Niveau 2

Voor dit niveau moet je redelijk Arabisch kunnen lezen en een minimaal begrip hebben van de betekenis. In dit niveau leggen we de basis in het begrijpen van Arabische taal. Je woordenschat wordt uitgebreid en je maakt een begin met grammatica. Het einddoel is dat je goed Arabisch kunt lezen met een goed begrip van de betekenis.

Niveau 3

Voor dit niveau moet je goed Arabisch kunnen lezen en een goed begrip hebben van de betekenis. In dit niveau ga je werken aan het uitbreiden van je kennis op het gebied van Arabische grammatica. Het einddoel is dat je Arabische teksten goed kunt interpreteren.

Ik twijfel

Ben je niet zeker over je niveau? Aarzel dan niet om vrijblijvend deel te nemen en te ontdekken of het aansluit bij jouw vaardigheden. Je bent van harte welkom om kosteloos mee te draaien en te beoordelen of het programma overeenkomt met jouw huidige niveau.

Vul hier je voornaam in.
Vul hier je achternaam in.
Vul hier je Geboortedatum in.
Vul hier je telefoonnummer in.
Vul hier een geldig emailadres in.
Laden...
Aanmelding is gelukt, we nemen spoedig contact met je op inshaAllah!