Ishaa
Magreb
Asr
Dhuhr
Shuroq
Fadjr

Maandelijkse donateur worden

Wij zijn als moskee volledig afhankelijk van inkomsten uit donaties, giften en contributies. Met deze inkomsten zorgen we dat alle vaste lasten van de moskee betaald worden en dat we de activiteiten kunnen voortzetten. Het geld dat overblijft sparen we voor de aankoop van een groter pand. Jouw financiële steun is daarom hard nodig! Dit doe je als donateur. Het donateurschap van moskee Al Karama is minimaal €120,- per jaar. Dat is teruggerekend €10,- per maand. Je kunt je aanmelden door hieronder je gegevens in te vullen.

Wij verwelkomen iedereen in onze moskee om te bidden, om lessen te volgen en om deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Je hoeft hiervoor geen donateur te zijn. Welke voordelen heb je dan als donateur? Als donateur geef je aan dat je zeer betrokken bent bij de moskee. Je steunt de moskee in het begeleiden van de gemeenschap in het uitoefenen en leren van hun religie. Daarnaast word je als donateur op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen die spelen en je kunt meedenken en meepraten over actuele onderwerpen in de moskee.

Je donateurschap gaat in op de eerstvolgende maand na je aanmelding. Word een van onze donateurs en meld je nu aan! Voor eenmalige donaties kun je terecht op onze donatie pagina. We waarderen elke vorm van steun, groot of klein, om samen onze doelen te verwezenlijken.

Vul hier je voornaam in.
Vul hier je achternaam in.
Vul hier je postcode in.
Vul hier je huisnummer in.
Vul hier je telefoonnummer in.
Vul hier een geldig emailadres in.
Vul hier je IBAN in.
Je moet toestemming geven voor het afschrijven
Laden...
Bericht is verstuurd!